Woonkamer

Het huis ligt op het zuiden en door de vele ramen is het een heerlijk licht huis. De royale woonkamer (12 x 4 m) heeft een open keuken, een houtkachel en een zitkamer. Er is geen WiFi, wel 3 G netwerk. In de woonkamer staan twee bankstellen en twee fauteuils. Er is een televisie met Nederlandse zenders, een boekenplank en een cd- en dvd speler en een aantal gezelschapsspellen.

woonkamer en keuken
woonkamer

keuken

Open keuken met houten keukenblok en van alle gemakken voorzien. Er is een 4-pits kooktoestel, een combi oven, twee grote koelkasten, een vriezer en een vaatwasser. Ook is er olijfolie, balsamico, peper, zout, kruiden, suiker, wasmiddel, toiletpapier, afwasblokjes op voorraad, zodat u dit niet allemaal uit Nederland mee hoeft te nemen. We gaan ervan uit dat mocht er toch iets op raken, het door de gasten word aangevuld, zodat de volgende niet mis grijpt.

Slaapkamers

Er zijn 8 slaapkamers. Op de benedenverdieping bevindt zich 1 slaapkamer en de overige 7 slaapkamers zijn op de bovenetage. Het huis heeft 2 toiletten. Boven is een ruime badkamer met 2 wastafels en een inloopdouche en een vloer van Belgisch hardsteen. In de zomer kunt U beneden op de patio ook gebruiken van een doucheruimte.

slaapkamer
woonkamer en keuken

terrein

Het vakantiehuis ‘La Mare’ is gelegen op een terrein van 10.000 m2 met gras, fruitbomen en een prachtig uitzicht over de velden. Aan de linkerkant bevindt zich een klein bos. Op het terrein staat een opzetzwembad van 4 m breed x 1 meter hoog en een buitenhaard die zorgt voor een gezellige sfeer op zomeravonden. Er staat ook een grote trampoline in het gras voor de kinderen.

Naast het woonhuis is een patio met een eettafel en een hangmat, en daarnaast vindt U nog de oorspronkelijke koe en paardenstal en een oldtimer tractor Ford-Dexter uit 1962. Daarboven bevindt zich de oude hooischuur, een hele grote ruimte waar een ping pong tafel staat. Er hangen ook schommels voor kinderen. In de naastgelegen schuur vindt U het tuinmeubilair, de barbecue en fietsen. Als U wilt heeft U de hele dag de zon maar U kunt ook kunt ook op warme zomerdagen lekker in de schaduw zitten op open patio met uitzicht op de velden.

vrijheid en privacy

De boerderij maakt deel uit van een klein gehucht en de omgeving bestaat uit heuvels, landerijen en veel bos. In het huis en de grote tuin van 10.000 m2 heeft U alle privacy en kunt U in alle vrijheid genieten van uw verblijf.

slaapkamer

Handig…