Ontspannen

In en rondom het huis kunt U heerlijk lezen op een van de lekkere plekjes op het terrein. Er is een hangmat en er zijn diverse ligstoelen aanwezig. Ook kunt U als het heet is heerlijk afkoelen in het opgezette zwembad van 4 meter omvang, om daarna weer heerlijk onder de boom in de schaduw een boek te lezen.

S’avonds is het heerlijk om rond een kampvuur te zitten, die zorgt voor een gezellige sfeer op zomeravonden. Vooral in de lente als het overdag al lekker weer is en je toch graag ’s avonds lang buiten wilt zitten. Er is ook veel hout in het bos, dus het is fijn als je zelf hout in het bos hout zoekt en dat wil gebruiken voor het kampvuur.

Parc Argonne Découverte
Bij het plaatsje Olizy-Primat, is een leuk avonturenpark voor kinderen. Parc Argonne Découverte heeft ook een wolvenpark waarin sinds 2010 een troep wolven gevestigd is. Deze kunt u rustig observeren vanaf de geïnstalleerde observatieposten. www.parc-argonne-decouverte.fr

Culinair:
Als U een keer buiten de deur wilt eten en van een heerlijk en goed geprijst drie-gangen lunch of diner wil genieten in de omgeving ligt er een lijst met restaurants in de buurt voor U klaar in het huis.