Welkom bij Vakantiehuis La Mare

Een oase van rust

Welkom bij Vakantiehuis La Mare

Een oase van rust

tuin
deur
veld met bloemen

La Mare is een heerlijke landelijke boerderij in de mooie Champagne-Ardennen streek. Voor wie houdt van puurheid, vergezichten en terug naar de natuur. De boerderij uit 1928 is gerestaureerd met behoud van de oude sfeer en in brocante stijl ingericht. Iedereen voelt zich er meteen thuis!

De boerderij heeft een grote tuin op het zuiden met fruitbomen, een zwembad en een prachtig weids uitzicht over de velden waar U alle privacy heeft. Het huis heeft een grote zonnige lichte woonkamer, een open keuken, 8 slaapkamers, twee badkamers en u vindt er nog authentieke stallen.

Vakantiehuis La Mare is een ideale plek om te genieten van de prachtige Franse natuur, lekker met een boek in de hangmat te schommelen, af te koelen in het zwembad en ’s avonds rondom de kampvuur te zitten.

 Kortom, een authentiek en toch gerieflijk onderkomen waar je kunt genieten van de rust van het platteland. Het huis is geschikt voor tien personen.

 Geniet van uw verblijf !

tuin met hangmat

Het huis ligt volop in de natuur, in het Parc Naturel Régional des Ardennes. Dus U kunt ook actief zijn op de vele wandelwegen en fietsroutes van de Franse Ardennen. De boerderij ligt midden in de WO I linie en binnen een paar honderd meter vind je nog authentieke bunkers en loopgraven.

In de omgeving zijn mogelijkheden genoeg om uitstapjes te maken. Interessante steden als Reims en Verdun, of lekker champagne proeven in de Champagne streek. Als ook ontspannende kanotochten op de Aisne, rondtouren langs de “Route des forets, les Lacs et Abbayes’, zwerven door de bossen, zwemmen in riviertjes of varen op het meer Lac du Baron.

Afgelopen week hebben wij enorm genoten van dit geweldige vakantiehuis! Er zijn bijna geen woorden te vinden die dit fantastische huis en de mooie omgeving beschrijven. Een poging: Als je op zoek bent naar een huis dat je omarmt en je verwelkomt, naar een huis met een ziel dat met liefde is ingericht, naar een huis dat het mooiste uitzicht heeft dat je kunt bedenken, naar een huis met ruimte waar je echt tot rust komt, naar een huis in een prachtige omgeving waar je eindeloos kunt wandelen of fietsen, naar een huis dat uitnodigt voor lange avonden rond het kampvuur, zoek dan niet langer, want je hebt het huis gevonden!