YOGA la MARE in NOORD-FRANKRIJK

HEMELVAART 26-29 MEI 2022

YOGA la MARE in NOORD-FRANKRIJK

HEMELVAART 26-29 MEI 2022

Yoga in Boerderij La Mare is een traktatie voor jezelf, voor lichaam, geest en ziel! Een oase van rust op een prachtige plek in Frankrijk. De tijd staat hier stil en een ideale locatie voor een yoga retraite. Je kunt deelnemen aan meerdere yoga sessies per dag en een meditatiesessie. Deze vier dagen is voor yoga- en natuurliefhebbers, die graag yoga combineren met ontspanning in de prachtige natuur!

Verwen jezelf met dagelijkse rustige yogalessen (hatha yoga/yin yoga/yoga nidra/ restorative), heerlijk eten & drinken, mooie wandelingen in de omgeving, middagdutjes in de hangmat en een prachtig uitzicht over de heuvels.

Yoga
Yoga

Er is een mooi programma waarin we elke ochtend starten met een energieke Hatha yoga les. Na de lunch heb je alle tijd voor ontspanning. Aan het eind van de middag kun je deelnemen aan een rustige yin yogales. En om lekker te kunnen slapen, eindigen we de dag met een rustgevende Nidra yoga. Wie dat wil is ook van harte uitgenodigd om voor het ontbijt om samen te mediteren. De middagen zijn vrij, dus je hebt tijd om te ontspannen, te fietsen of te wandelen of om de omgeving te verkennen.

BOERDERIJ LA MARE

De yogaretraite vindt plaats in La Mare aux Boeufs 395 km van Utrecht. La Mare is een grote boerderij en bevat vele authentieke details in brocante stijl. Het huis is voorzien van 8 slaapkamers en twee badkamers. De woonkamer is ingericht met comfortabele banken en er is een grote eettafel. Op de vide is gelegenheid om je terug te trekken of te lezen. Buiten zijn meerdere zitjes en ligstoelen. Vanuit het huis heb je prachtig uitzicht over de glooiende heuvels.

OVER DE YOGADOCENT

Kirsten Hartevelt (1976) verzorgt de yogasessies tijdens deze retraite. De yogalessen die Kirsten geeft zijn toegankelijk en rustig. Ze laat jouw in haar lessen graag kennismaken met die heerlijke, veilige, prettige plek in jezelf, waar je altijd naar terug kan keren. Een plek die iedereen heeft en die je vindt door daar de tijd en aandacht voor te hebben.

Kirsten woont in Baarn en is freelance werkzaam als yogadocent, mindfulness trainer en organisatieadviseur. Door stressklachten stapte zij in 2005 de yogamat op. En dat deed haar goed. Ze leerde beter ademhalen, naar haar lichaam te luisteren en haar emoties te doorvoelen. Deze positieve werking van yoga wilde zij graag aan anderen doorgeven door zelf yogales te gaan geven. Vanaf 2015 volgde daarom een reeks teacher trainingen: restorative yoga, yin yoga, vinyasa yoga, yoga nidra (‘slaapyoga’) en meditatie. De interesse in mindfulness werd aangewakkerd en in 2020 werd zij MBSR mindfulnesstrainer.

eten
eten

HEERLIJK VERZORGDE YOGARETRAITE!

Dit Yoga weekend staat niet alleen in het teken van Yoga, Mindfulness en Meditatie, maar geeft je ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijke, vers bereide, vegetarische maaltijden. Er wordt gezamenlijk gegeten volgens het principe van het ‘Table d’hôtes’. Dit onderstreept de huiselijke en gemoedelijke sfeer.Het eten wordt met liefde en passie verzorgd door onze kok. Diverse smaken thee en water zijn continu gratis beschikbaar en koffie is er op diverse momenten. Tevens zijn tegen vriendelijke prijzen een glas wijn, een biertje, vruchtensap of andere frisdranken te consumeren.

YOGA La MARE

Wanneer: Hemelvaart 25-29 Mei
Start: Donderdag 26 Mei, welkom vanaf 14.00 uur
Afsluiting: Zondag 29 Mei vanaf 14.00 uur
Waar: La Mare aux Boeufs – Champagne Ardennen ( 395 km van Utrecht)
Tarieven: €395 ( €335 op basis van 2-persoonskamer)
Wat: Hatha flow yoga (na het ontbijt), yin yoga (in de namiddag), yoga nidra / ‘slaapyoga’ (na het avondeten). De liefhebbers kunnen voor het ontbijt aansluiten om samen te mediteren
Voor wie: Voor alle niveaus, jong en oud, vrouwen en mannen
Slapen: 1 of 2 persoonskamers. Twee badkamers.
Eten: Ontbijt en lunchbuffet en uitgebreid diner
Vrije tijd: Uitstapjes, wandelen, fietsen, lezen en relaxen bij het huis

Reserveer nu!

Zorgeloos heerlijke dagen voor jezelf

De ultieme combinatie van stilte, rust, genieten, verdieping en verwend worden.

Reserveer nu, er zijn 10 plekken voor deze retraite!
Voor meer informatie meld je aan via de website of via tel: 0642129658