YOGA la MARE in NOORD-FRANKRIJK

HEMELVAART 18-21 MEI 2023

YOGA la MARE in NOORD-FRANKRIJK

HEMELVAART 18-21 MEI 2023

Yoga in Boerderij La Mare is een traktatie voor jezelf, voor lichaam, geest en ziel! Een oase van rust op een prachtige plek in Frankrijk. De tijd staat hier stil en een ideale locatie voor een yoga retraite. Je kunt deelnemen aan meerdere yoga sessies per dag en een meditatiesessie. Deze vier dagen is voor yoga- en natuurliefhebbers, die graag yoga combineren met ontspanning in de prachtige natuur!

ZORGELOOS HEERLIJKE DAGEN VOOR JEZELF

Verwen jezelf met dagelijkse rustige yogalessen (hatha yoga/yin yoga/yoga nidra/restorative), heerlijk eten & drinken, mooie wandelingen in de omgeving, middagdutjes in de hangmat en een prachtig uitzicht over de heuvels.

RESERVEER NU!
De ultieme combinatie van stilte, rust, genieten, verdieping en verwend worden.

Yoga
Yoga
Er is een mooi programma waarin we elke ochtend starten met een energieke Hatha yoga les. Na de lunch heb je alle tijd voor ontspanning. Aan het eind van de middag kun je deelnemen aan een rustige yin yogales. En om lekker te kunnen slapen, eindigen we de dag met een rustgevende Nidra yoga. Wie dat wil is ook van harte uitgenodigd om voor het ontbijt om samen te mediteren. De middagen zijn vrij, dus je hebt tijd om te ontspannen, te fietsen of te wandelen of om de omgeving te verkennen.

BOERDERIJ LA MARE

De yogaretraite vindt plaats in La Mare aux Boeufs 395 km van Utrecht. La Mare is een grote boerderij en bevat vele authentieke details in brocante stijl. Het huis is voorzien van 8 slaapkamers en twee badkamers. De woonkamer is ingericht met comfortabele banken en er is een grote eettafel. Op de vide is gelegenheid om je terug te trekken of te lezen. Buiten zijn meerdere zitjes en ligstoelen. Vanuit het huis heb je prachtig uitzicht over de glooiende heuvels.

OVER DE YOGADOCENT

Kirsten Hartevelt (1976) verzorgt de yogasessies tijdens deze retraite. De yogalessen die Kirsten geeft zijn toegankelijk en rustig. Ze laat jouw in haar lessen graag kennismaken met die heerlijke, veilige, prettige plek in jezelf, waar je altijd naar terug kan keren. Een plek die iedereen heeft en die je vindt door daar de tijd en aandacht voor te hebben.

Kirsten woont in Baarn en is freelance werkzaam als yogadocent, mindfulness trainer en organisatieadviseur. Door stressklachten stapte zij in 2005 de yogamat op en dat voelde goed. De positieve werking van yoga wilde zij graag aan anderen doorgeven door zelf yogales te gaan geven. Vanaf 2015 volgde ze een reeks teacher trainingen: restorative yoga, yin yoga, vinyasa yoga, yoga nidra en meditatie. Sinds 2020 is ze ook MBSR mindfulnesstrainer.

yogaweek kok
yogaweek kok

HEERLIJK VERZORGDE YOGARETRAITE!

Dit Yoga weekend staat niet alleen in het teken van Yoga, Mindfulness en Meditatie, maar geeft je ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijke, vers bereide, vegetarische maaltijden. Er wordt gezamenlijk gegeten volgens het principe van het ‘Table d’hôtes’. Dit onderstreept de huiselijke en gemoedelijke sfeer.Het eten wordt met liefde en passie verzorgd door onze kok. Diverse smaken thee en water zijn continu gratis beschikbaar en koffie is er op diverse momenten. Tevens zijn tegen vriendelijke prijzen een glas wijn, een biertje, vruchtensap of andere frisdranken te consumeren.

YOGA La MARE

Wanneer: donderdag 18 mei/14uur – zondag 21 mei/14uur 2023 (4 dagen)
Waar: la Mare aux Boeufs in Frankrijk ( 395 km van Utrecht)
Wat: all-inclusive retreat met 9 yogalessen ( hathaflow, yin yoga  en yoga nidra). De liefhebbers kunnen voor het ontbijt aansluiten voor een stiltesessie
Voor wie: geschikt voor alle niveaus, alle leeftijden en voor mannen en vrouwen. Geen ervaring met yoga, meditatie of ademwerk nodig.
Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken.
Tarieven: € 460 caravan, 480 op basis van 2 persoonskamer,  € 510 voor een 1-persoonskamer.
Kamers: 1 of 2 persoonskamer of caravan. Twee badkamers. Inclusief gebruik van beddengoed.
Vrije Tijd: Ook buiten het programma om is er ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Maar ook voor beweging en voor de natuur.

 Het programma wordt bij aanvang bekend gemaakt. Hier een indicatie:

Donderdag:
14.00 aankomst (ontvangst met thee/koffie)
16.30 yogales
18.30 diner
21.00 yoga nidra

Vrijdag t/m zaterdag
07.30 stilteles / meditatie – 60 min
9.00 ontbijt
10.30 yogales – 90 min
13.00 lunch
14.00 vrije tijd. optioneel: wandeling, lezen, chillen
16.30 yogales – 60 min
18.30 diner
21.00 yoga nidra

Zondag
07.30 stilteles/meditatie – 60 min
09.00 ontbijt
10.30 yogales – 90 min
12.30 lunch
14.00 afsluiting

Maaltijden
9.00 ontbijt – 13.00 lunch – 18.30 diner

Motto: niets is verplicht, alles mag!

RESERVEER NU!

Er zijn een beperkt aantal plekken voor deze retraite!

Voor meer informatie meld je aan via de website of via tel: 0642129658