YOGA la MARE in FRANKRIJK

HERFST RETREAT 14-17 Oktober 2023

YOGA la MARE in
FRANKRIJK

HERFST RETREAT
14-17 Oktober 2023

Yoga op Boerderij La Mare is een traktatie voor jezelf, voor lichaam, geest en ziel! Een oase van rust op een prachtige plek in Frankrijk. De tijd staat hier stil en een ideale locatie voor een yoga retraite. Je kunt deelnemen aan meerdere yoga sessies per dag. Deze vier dagen is voor yoga- en natuurliefhebbers, die graag yoga combineren met ontspanning in de prachtige natuur!

ZORGELOOS HEERLIJKE DAGEN VOOR JEZELF

Verwen jezelf met dagelijkse rustige yogalessen (hatha yoga/yin yoga/yoga nidra/restorative), heerlijk eten & drinken, mooie wandelingen in de omgeving, middagdutjes in de hangmat en een prachtig uitzicht over de heuvels.

RESERVEER NU

De ultieme combinatie van stilte, rust, genieten, verdieping en verwend worden.

Yoga

Rust, stilte, mediteren en yoga, goede gesprekken…vooral genieten

Yoga

Rust, stilte, mediteren en yoga, goede gesprekken…vooral genieten

Er is een mooi programma waarin Daniël Gompf elke les voortbouwt op zijn eerdere lessen. Daardoor worden zijn lessen heel attractief en prettig. Elke ochtend na het ontbijt starten we met ademhalingsoefeningen en een rustig opgebouwde hatha vinyasa yogales. Na de lunch heb je alle tijd voor ontspanning. Aan het eind van de middag kun je weer deelnemen  aan een yogales die voortbouwt op de ochtend. Als er in de avond genoeg animo is voor een rustige yogales of meditatie kan dat in overleg met de yogaleraar. Elke les eindigt met een diepe ontspanning. Wie wil is ook van harte uitgenodigd om voor het ontbijt om samen te mediteren. De middagen zijn vrij, dus je hebt tijd om te ontspannen, te fietsen of te wandelen of om de omgeving te verkennen.

Boerderij la Mare

De yogaretraite vindt plaats in La Mare aux Boeufs 395 km van Utrecht. La Mare is een grote boerderij en bevat vele authentieke details in brocante stijl. Het huis heeft een rustieke sfeer en is voorzien van 8 slaapkamers. De woonkamer is ingericht met comfortabele banken en er is een grote keuken en een eettafel. Op de vide is gelegenheid om je terug te trekken of te lezen. Buiten zijn meerdere zitjes en ligstoelen. Vanuit het huis heb je prachtig uitzicht over de glooiende heuvels.

Over de yogadocent

Daniel Gompf verzorgt de yogasessies tijdens deze retraite. De hatha vinyasa yogalessen die Daniel geeft zijn heel toegankelijk. Hij heeft jarenlange ervaring en dat merk je. Hij legt de oefeningen goed uit en geeft iedereen persoonlijk aandacht. Daniel is rustig, heeft een prettige stem en tegelijkertijd zie je in elke les zijn passie en toewijding voor het vak. Ook mensen die nog weinig of nooit yoga gedaan vinden zijn lessen prettig. Bij mooi weer worden de lessen buiten gegeven. Je mag alles doen op jouw tempo en ook zeker eens een les overslaan. We weten zeker dat je je na deze dagen zul je je weer uitgerust en vol energie zal voelen!

yogaweek kok
yogaweek kok

Heerlijk verzorgde yogaretraite!

Dit yoga weekend staat niet alleen in het teken van Yoga maar geeft je ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijke, vers bereide maaltijden. Er wordt gezamenlijk gegeten volgens het principe van het ‘Table d’hôtes’. Dit onderstreept de huiselijke en gemoedelijke sfeer. Het eten wordt met liefde en passie verzorgd door onze kok Alu Gompf. Diverse smaken thee en water zijn continu gratis beschikbaar en koffie is er op diverse momenten. Tevens zijn tegen vriendelijke prijzen een glas wijn of een biertje te consumeren.

Zorgeloos genieten, vier dagen voor jezelf

De ultieme combinatie van stilte, rust, genieten, verdieping en verwend worden.

Reserveer nu, er zijn een beperkt aantal plekken voor deze retraite!
€465 ( € 485 op basis van 1-persoonskamer)

Meld je aan via de website www.lamarefrankrijk.com

of via tel: 06-42129658

YOGA La MARE

Wanneer: Herfstvakantie 14-17  Oktober 2023
Start: Zaterdag 14 Oktober, welkom vanaf 14.00 uur
Afsluiting: Dinsdag 17 Oktober vanaf 14.00 uur
Waar: La Mare aux Boeufs in de Champagne-Ardennen ( 395 km van Utrecht)
Tarieven: €465 pp  ( €485  op basis van 1-persoonskamer)
Wat: All inclusive retreat. Hatha vinyasa (na het ontbijt en in de namiddag en bij genoeg animo na het avondeten). De liefhebbers kunnen voor het ontbijt aansluiten om samen te mediteren. Je mag alles doen op jouw tempo en ook zeker wel eens een les overslaan.
Voor wie: Voor alle niveaus, jong en oud, vrouwen en mannen
Slapen: 1 of 2 persoonskamers ( een badkamer en een doucheruimte op de patio). Inclusief beddengoed.
Eten: Ontbijt en lunchbuffet en uitgebreid diner
Vrije tijd: Ook buiten het programma om is er ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Wandelen, fietsen, lezen, relaxen bij het huis.

Motto: alles mag, niets hoeft!

RESERVEER NU!

Er zijn een beperkt aantal plekken voor deze retraite!

Voor meer informatie meld je aan via de website of via tel: 0642129658